Ons verhaal
Het verhaal achter deze foodtruck en de bedenkster.
Het "The MoodFoodcar" verhaal
Ik kom uit een familie waarin zorgen voor het welzijn van anderen een groot goed is. En eten is daarbij een belangrijk thema.
Samen eten zorgt voor verbinding en gezelligheid; lekker en gezond eten voor energie en een goed humeur. En dat is precies waar The MoodFoodCar ook aan wil bijdragen. Maar dan wel op een duurzame manier. Want ook de zorg voor het milieu staat bij ons hoog in het vaandel.
Als vegetariƫr, met ook vaak vegan op het menu, heb ik tot mijn eigen verbazing ondervonden hoe gevarieerd en smakelijk de vega(n) keuken kan zijn. En ik heb er veel plezier in om anderen dat ook te laten ontdekken!
Naast de vega(n) keuken serveren we ook lekkere gerechten voor de vlees- en visliefhebber. Maar ook hier staat duurzaamheid voorop. Zo gebruiken we zoveel mogelijk scharrelvlees en duurzame vis en is ons eetgerei uiteraard biologisch afbreekbaar.
Dus wil je lekker en bewust vega(n), vis of vlees eten? Dan zit je goed bij The MoodFoodCar!
Suzanne van Driel
