Vlees en vis gerechten

Ons uitgebreide menu met gerechten voor echte liefhebbers van vlees en vis!

Broodjes / saté

Broodje warme beenham

Het bekende, altijd smakelijke broodje beenham, op een bedje van rucola, met een keuze uit zoete cranberrysaus of mosterd-dillesaus.

Broodje pulled beef

Zacht kruidig draadjesvlees op een broodje met knapperige kool en augurkjes.

Broodje Banh Mi

Bekend Vietnamees streetfood met gemarineerd buikspek en zoetzure groentes.

Satéspies

Een grote spies kipsaté, met satésaus, kroepoek en gehakte pinda’s.

Broodje tuna melt

Een broodje smeuïge tonijn met knapperige groenten en gesmolten kaas als topping.

Stoofpotjes en curry’s

Hongaarse goulash

Heerlijke stoofschotel met rundsvlees, paprika en ui, geserveerd met brood.

Thaise kipballetjes in rode kokos-currysaus

Kruidig, mild-pittig, geserveerd met kokos-limoenrijst.

Gele curry met kip

Een fel gekleurde curry met rode en groene accenten, vol met kruiden en groenten, geserveerd met Basmatirijst.

Bowls

Pokébowl sticky chicken

Bommetje vol groenten, met zoete gemarineerde kipstukjes, rijst en een romig-pittige mayonaise.

Pokébowl met zalm

Een kom gevuld met blokjes zalm en knapperige groenten in Oosterse smaken.

Wraps

Zoet-pittige kipwrap

Gemaakt met kip, hartige bacon, groenten en een zoete én pittige spread.

Roomkaas-tonijnwrap

Met zongedroogde tomaten, ui, sla en een zoutzure twist.

Zoetigheid

Cheesecake in de smaken:

- Cheesecake met zoute caramel fudge

- Red velvet cheesecake

- Matcha-witte chocolade cheesecake

- Cheesecake met limoentopping

Mousse in de smaken:

- Avocado-chocolademousse met vanilleroom

- Bramenmousse

- Mangomousse

- Mousse van matcha en kokosnoot

Zoete cake in de smaken:

- wortelcake met botercrème

- gemarmerde ube cake met vega(n) slagroom. Ube is een wortelknol met een zoete, nootachtige smaak die een mooie paarse marmerkleur aan de cake geeft.

- citroencake met crèmevulling

Hapjes / fingerfood

Indien gewenst kan er ook een variatie aan vlees en / of vishapjes geserveerd worden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.